سم از بین بردن درمان-جدید جایگزین به پیوند کلیه

سم از بین بردن درمان-جدید جایگزین به پیوند کلیه

سم از بین بردن درمان-جدید جایگزین به پیوند کلیه Transplantkidney به عنوان یکی از موثرترین درمان نارسایی کلیه، همچنین دارای بسیاری از معایب. بنابراین مردم به دنبال برخی از درمان های دیگر به جای آن. سم از بین بردن درمان به عنوان یکی از آخرین درمان برای نارسایی کلیه، می توان آن را یک جایگزین از پیوند کلیه.

چرا پیوند کلیه است مناسب برای همه بیمار نیست؟

مشکل 1. اهدا کننده

2. رد حاد

3. داروهای گران قیمت بعد از عمل

4. عفونتها به دلیل آن داروهای ضد rejective.

چگونه می توان سم از بین بردن درمان جایگزین پیوند کلیه است؟

با از بین بردن سموم از خون، این درمان می تواند کلیه را از آسیب بیشتر محافظت، به طوری که عملکرد کلیه را می توان به طور موثر محافظت می شود. پس از عملکرد کلیه کردم بهبود، بیمار می تواند یک زندگی با کیفیت بدون پیوند کلیه زندگی می کنند. درمان زودتر می توان با توجه، اثر درمان بهتر می تواند دست یابد.

از بالا همه ما می دانیم که حتی بیمار می تواند پیوند کلیه را نیز فرصتی برای زندگی بهتر، اگر آنها می توانند درمان سم از بین بردن به موقع دریافت کرده اند. علاوه بر این، اگر بیمار نارسایی کلیه می اقدامات احتیاطی اولیه را برای جلوگیری از پیشرفت بیماری خود، آنها ممکن است یک شانس برای جلوگیری از دیالیز و پیوند کلیه است.

اگر شما علاقه مند در درمان سم از بین بردن و یا می خواهید برای درمان نارسایی کلیه توسط جایگزین پیوند کلیه، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا دکتر ما مشورت در WhatsApp / وایبر به طور مستقیم، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

ما واتساپ / وایبر: +8618633865632

تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 خرداد 1395 | نظرات ()